Borvacsora keretében ismerkedhetett a majsai közönség az Év Bortermelője címet elnyert Koch Csaba borásszal és a Hajós-Bajai, valamint a Villányi borvidéken termelt szőlőkból előállított boraival. A szakma “Kossuth-díját” elnyerő borász két éve, első magyarként lett tagja a francia Auguste Escoffier Tanítványai Lovagrendnek. Tavaly a borotai székhelyű borászata a legeredményesebb lett az országos borversenyen és elnyerte a Legjobb Európai Borászat címet is. A Termál Bisztróban tartott borvacsorán adott interjújában Koch Csaba úgy vélekedett: tovább tart a gyümölcsös, illatos fehér borok előretörése a magyar piacon és azt is elárulta, hamarosan bioboraikkal is megjelennek. Hangsúlyozta: több borászat is bizonyította már, hogy az Alföldön is lehet kiváló borokat készíteni.
forrás: Kiskunmajsa Város és Térsége(KVT), facebook.com/kiskunmajsavaros